Mad i vuggestuen

Vuggestuen serverer morgenmad, frokost og eftermiddagsmad. Måltiderne er fremstillet med fokus på gode, økologiske råvarer.

Vi har et moderne køkken med tilstødende spiserum. 
Vi spiser morgenmaden i spiserummet. Frokosten bliver serveret på stuen.

I køkkenet tilbereder vores køkkenassistent, Marianne, frokost til vuggestuebørnene og eftermiddagsmad til hele huset.

Fødevarestyrelsens kontrolrapport for køkkenet

Det er vigtigt for os at servere måltider, der er fremstillet af gode økologiske råvarer.
Måltiderne skal både give energi og krydre smagssanserne.

Eksempler på ugemenu

  • Boller i karry, ris og broccoli
  • Fisk i porrecreme og kartofler
  • Rugbrøds madder
  • Jordskoksuppe med bacon drys og brød
  • Hakkebøf med løgsovs, kartofler, ærter rødbeder

Eksempler på eftermiddagsmad

  • Ristede rugbrødsstænger
  • Brød
  • Gulerods- og agurkestave med dip
  • Pizzasnegle
  • Jordbærgrød


Fokus på økologien

Vuggestuen og Børnehaven Nyrup bruger 60-90% økologiske råvarer, og har derfor kvalificeret sig til Det Økologiske Spisemærke i sølv.

MERE OM DET ØKOLOGISKE SPISEMÆRKE

Åbningstider

Vuggestuen (0-2 år)

Mandag til torsdag: kl. 06.30-17.00
Fredag: kl. 06.30-16.30

 

Vuggestuen (2-3 år) og børnehaven

Mandag til fredag: kl. 06.00-18.00